Waarom computer cleaning

Bij velen is het vak van computer-cleaning niet bekend. Velen zullen zich ook afvragen wat het nut is van het reinigen van het computersysteem.

Onderzoek heeft uitgewezen dat gebruikers van pc’s prettiger werken achter een schone werkplek dan achter een smerige omgeving. Omdat er prettiger gewerkt wordt, gaat de productiviteit een stuk omhoog. Daarnaast is een schone werkplek een beter aanzicht als er bijvoorbeeld klanten over de werkvloer komen.

Het is erg lastig om te zien dat een pc, laptop, server of toetsenbord van binnen vies is. Echter zijn de gevolgen ervan vele malen erger. Als een server van binnen vies wordt zal de koeling van de server drastisch afnemen. Verstoringen van de dienstverlening kan het gevolg zijn, u zal als geen ander weten wat dit voor prijskaartje met zich meebrengt.  Daarnaast zal door goed onderhoud de levensduur van hardware alleen maar toenemen.

Wij willen u graag helpen wat de juiste oplossing is, wij kunnen u helpen tegenover een aantrekkelijke prijs. Wij geven u de beste service en resultaat.
U kunt ons bellen voor advies -en of een afspraak, ook kunt u ons altijd mailen.