toetsenbord reiniging

 Het toetsenbord is een essentieel onderdeel. Vaak wordt er op verschillende momenten van de dag gebruik van gemaakt. En dat gaat soms gepaard met vieze handen waardoor het vuil van je vette vingers ook op het toetsenbord komt te zitten. Daarnaast zitten er op een toetsenbord vaak voedselresten. Om te voorkomen dat het toetsenbord erg smerig wordt, valt het aan te raden om het toetsenbord regelmatig schoon te laten maken.

Ons bedrijf specialiseert zich in het schoonmaken van toetsenborden, aangezien de meesten mensen niet de juiste manier gebruiken. Het meest voorkomende manier is dat ze de toetsenbord ondersteboven houden en er met kracht op tikken om het vuil eruit te krijgen, dit is niet goed voor het toetsenbord.

Wij maken gebruik van perslucht, hiermee maken wij het toetsenbord aan de binnenkant schoon, daarna maken wij het toetsenbord met alcohol grondig schoon.
Bij laptops verwijderen we het toetsenbord en maken we het apart schoon, we willen voorkomen dat er alcohol tussen de toetsenbord  kruipt en uw systeem beschadigd.

Wilt u door ons uw toetsenbord(en) laten schoonmaken ?
Dat is is geen probleem, vraag gratis Offerte aan.