Steeds meer vraag naar ..

Als computer cleaning specialist krijgen wij dagelijks aanvragen om grote werkplaatsen schoon te maken, wij hebben voor u hier een samenvatting gemaakt van de meest aangevraagde cleanings.

 

 

5. Telefoontoestellen, dit bedraagt het schoonmaken en desinfecteren van de hoorn, toetsen en het toestel in zijn geheel.
4. Computer schermen en hiermee worden ze uitgespoten, afgestoft en schoongemaakt met een doek.
3. Toetsenborden en muizen, hier word erg veel vuil verzameld. Het vuil kan bedragen; etensresten, stofjes, wimpers. De toetsen zijn ook een bacterie bron; zie artikel
2. Laptops, hier word de laptop uitgespoten, toetsenbord word in zijn geheel gereinigd en het beeldscherm word schoon en vetvrij gemaakt.
1. Desktop PC’s, dit is onze nummer 1; De desktop is een veel voorkomend object dat zeer veel stof aantrekt, deze word met een compressor schoon gespoten. En hij word ingespoten met een beschermende -stof afwerende laag.

Veel mensen beseffen niet hoe belangrijk het is om uw apparatuur bij te houden, het is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid maar ook de levensduur van het apparaat word langer.
Wij van computer cleaning raden minstens aan minstens 1 keer per half jaar / jaar uw apparatuur te laten schoonmaken.