Combinatie reiniging pakket

Ons bedrijf maakt het mogelijk om ook combinaties te kiezen. Hieronder vind u een aantal pakketten die wij samengesteld hebben. Eventueel is het ook mogelijk uw eigen pakket samen te stellen, hiervoor kan u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Hieronder volgen onze samengestelde pakketten:

[box title=”Computer schoonmaak/cleaning pakket 1″ color=”#0a88be”]
  • Inwendige + Uitwendige schoonmaak van de computer doormiddel van druk en perslucht. Waarna afgezogen met de ghost methode. De computer is dan geheel stofvrij.
[/box] [box title=”Computer schoonmaak/cleaning pakket 2″ color=”#0a88be”]
  • Inwendige + Uitwendige schoonmaak van de computer doormiddel van druk en perslucht. Waarna afgezogen met de ghost methode. De computer is geheel stofvrij.
  • Toetsenboard reinigen, Schoonmaken doormiddel van chemische reiniging , het schoonmaken doormiddel van perslucht, en het gebruiken van druklucht/zuigkracht met borstel.
[/box] [box title=”Computer schoonmaak/cleaning pakket 3″ color=”#0a88be”]
  • Inwendige + Uitwendige schoonmaak van de computer doormiddel van druk en perslucht. Waarna afgezogen met de ghost methode. De computer is geheel stofvrij.
  • Toetsenbord reinigen, schoonmaken doormiddel van chemische reiniging, het schoonmaken doormiddel van perslucht en het gebruiken van druklucht/zuigkracht met borstel.
  • Monitor schoonmaken doormiddel van stofvrij maken + reiniging + beveiliging laag.
[/box] [box title=”Pakket naar eigen wens” color=”#0a88be”]

Computer / ICT schoonmaak pakket op maat en naar uw wens eenmalig of op vaste afspraak basis.
Een pakket kan natuurlijk ook geheel op uw wens samengesteld worden, de werkzaamheden kunnen vaak al binnen 48 uur bij u plaats vinden, ons werkgebied is Nederland & Belgie.

 

[/box]